Bed för Sverige(demokraterna)

09 juni 2009

I den kristna tidningen Dagen kan man läsa om hur man upprörs över en youtube-video som lagt upp av en SD-sympatisör.

Videon består av bilder på våldsamheter mellan polis och ungdomar. I Dagen-artikeln vinklar man det så att läsarna ska tro att det är Sverigedemokraterna som anser att våld är bra för att förändra samhället. Tanken med videon är ju dock den rakt motsatta. I Sverige har det tyvärr blivit vardag med våld i vänsterns och mångkulturens namn. Politiker med ”fel åsikter”, utesluts ur facket, blir uppsagda från arbetet, hotas, misshandlas och utsätts för mordförsök. Detta bryr man sig inte om, men om en sverigedemokratisk sympatisör gör en video på youtube för att protstera mot det våld och de upplopp vi sett vid exemeplvis Göteborgskravallerna eller bränderna i Rosengård så tar man avstånd direkt – trots att man, liksom Sverigedemokraterna, är trötta på det meningslösa våldet.

Man avslutar sedan artikeln med att påpeka att författaren till låten som förekommer i videon har rötter i Finland, vad det nu har med saken att göra. Den kulturella skillnaden mellan våra länder är liten och det är knappast svårt för en finne eller svensk att assimileras i det andra landet. Man påstår också att Ultima Thule skulle vara ett vit makt-band. Anser de då att Bert Karlsson är nazist? Det är så att man skäms över att läsa om hur dåligt pålästa folk är.

Dessutom tar man upp ämnet i sin ledarblogg. Det hela påminner mig om något som jag diskuterade Louise Erixon, nämligen att många inom kyrkan bara ser en massa rosa moln överallt. Är det något som man inte gillar så ber man lite, men gör inget åt det. Som kristen pandeist anser jag att man gärna kan be, men det gör man för att stärka sig själv. Gud sitter inte i himlen och hjälper samhället för att man ber om det. Alla människor är en del av Gud, så ber man till Gud så ber man till sig själv, för att stärka en så att man kan ta itu med samhällsproblemen. Det är just det vi sverigedemokrater gör, vi blundar inte för problemen och hoppas på att det ska ordna sig på något mirakulöst sätt, vi tar itu med problemen själva.

Annonser

8 svar to “Bed för Sverige(demokraterna)”

 1. Hey said

  Tack för att hålla oss informerade!!

 2. Lil GP said

  Kan man vara både kristen och en pandeist? Bibeln är ju mot pandeism för om pandeism var sann Gud skulle känna alla lider även av de människor som i helvetet, och det är omöjligt. Om du ska kalla dig ett pandeist bör du erkänna att du inte är kristen.

 3. pandeism said

  JAg ser ingen anledning till att man inte skulle kunna vara pandeistisk kristen.Jag tror inte på helvetet. Jag tror att man straffas för onda gärningar i detta liv. Antingen drabbas man av andra människors reaktioner eller av sitt eget samvete.

 4. Lil GP said

  Om pandeism avvisar fan, så det kan inte vara kristen. Om det inte finns något helvete än vad gjorde Kristus rädda oss från? Om det inte finns något straff för dem som förkasta Kristus, varför skulle någon dyrkar Kristus?

  • pandeism said

   Helvetet finns på jorden. Satan är något som finns i oss alla. Helvetet är det som jorden blir om folk väljer att följa Satan, dvs. sina egoistiska instinkter.

   Jag har aldrig hört en svensk präst tala om helvetet på samma sätt som man verkar göra i USA. De enda jag hört göra det är Jehovas Vittnen.

   Jag tror absolut inte på något ”straff” för de som inte är kristna. Den gudsbilden är föråldrad och hörde till Gamla Testamentet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: